IV Software Consulting este o companie cu capital privat romanesc ce isi desfasoara activitatea in domeniul software oferind clientilor produse din gama WinMENTOR, incepand cu etapa de analiza, continuand cu cea de implementare a aplicatiei specifice nevoii clientului si finalizand cu cea de suport extins.
Cu o experienta de peste 10 ani pe piata software, IV Software Consulting dispune de personal de specialitate cu o solida pregatire profesionala, experimentat si motivat de realizarile obtinute si de perspectivele existente.
De la conturarea unei idei pana la implementarea si operarea unui proiect, compania ofera suport si consultanta, adapteaza programele informatice in functie de specificul firmei dumneavoastra, pentru a asigura continuitatea procesului de achizitie si rezolvarea rapida a oricarui tip de solicitare.

Experienta echipei este concretizata in proiecte desfasurate pe termen lung, din diverse domenii de activitate, dintre care amintim:

 

TPA Romania – consultanta fiscala, servicii de contabilitate, audit, consultanta in afaceri, consultanta juridica, IFRS.

"Inca din anul 2005 suntem clienti fideli ai aplicatiilor WinMENTOR, initial folosind WinMENTOR clasic, alaturi de care am reusit sa punem bazele unei afaceri de succes, urmand ca din anul 2013 sa implementam cu succes varianta solutiei ERP WinMENTOR Enterprise. Trecerea la varianta Enterprise a fost un beneficiu real, atat din punct de vedere al vitezei de lucru, cat si al flexibilitatii construirii rapoartelor conform standardelor IFRS. Generarea automata a notelor contabile, indiferent de complexitatea tranzactiei, importul si exportul de date, modul facil al identificarii tranzactiilor, automatizarea inregistrarii datelor prin construire de sabloane, posibilitatea generarii de rapoarte complexe pe centre de cost, sunt doar cateva din avantajele utilizarii aplicatiei WinMENTOR Enterprise.
IV Software Consulting este reprezentata de oameni tineri, capabili si responsabili. Apreciez expertiza, profesionalismul si implicarea echipei, fara de care nu am fi reusit sa implementam si sa exploatam eficient un soft de contabilitate atat de complex."

Claudia Stanciu Stanciulescu - Partner

 

Avicola Bucuresti – productie si distributie oua de consum

"Incepand cu ianuarie 2013 am implementat in firma noastra WinMENTOR Enterprise pe platforma ORACLE. Sistemul ofera, in primul rand, date exacte, relevante si usor de accesat, ceea ce reprezinta un suport adecvat pentru luarea deciziilor manageriale in timp real. Interfata este prietenoasa cu facilitati de regasire rapida a informatiilor. Sistemul acopera functionalitatile firmei: productie, gestiune, comercial, parc auto, financiar, contabil. Modulele sunt integrate astfel incat se pot obtine rapoarte complexe in timp real. WinMENTOR Enterprise este usor configurabil. Asistenta tehnica la implementare a fost realizata de catre firma IV SOFTWARE CONSULTING SRL. Colaborarea cu aceasta firma este foarte buna, raspunsurile la toate problemele ridicate sunt prompte si competente, ceea ce a facut ca implementarea sa fie facila."

Doina Petrov - Project Manager

 

Scandia Sibiu – productie conserve din carne

"Activitatea companiei este una complexa fiind impartita pe gestiuni cu productie proprie si centre de cost necesare analizei financiare, prin urmare am avut nevoie sa alegem un program fiabil, usor de inteles si cu un transfer de date rapid, pentru ca procesul de migrare sa nu perturbe obiectivele lunare.
Decizia de a achizitiona WinMentor Enterprise s-a luat ca urmare a unui studiu comparativ a mai multor programe, dar, in final, functionalitatile oferite de acesta si echipa au facut decizia mai usoara. Avand nevoie de un program care sa ne permita personalizarea rapoartelor si integrarea de sisteme, am ales sa implementam WinMentor Enterprise, iar migrarea s-a produs in timp util si fara incidente.
Utilizam acest program din 2014, si inca mai avem lucruri de invatat si descoperit despre el, deoarece se dezvolta continuu, aparand noi facilitati sau eficientizandu-le pe cele deja existente, dar recomandam WinMentor Enterprise pentru toti cei care doresc o viziune clara a companiei si un timp de lucru utilizat intr-un mod eficient.
Multumim echipei IV Software Consulting pentru suportul permanent acordat si pentru promptitudinea cu care rezolva orice solicitare!"

Mihaela Duran - Contabil Sef

 

DCN EU Retail – Cash & Carry

"WinMENTOR Enterprise ne-a impresionat deoarece este foarte usor de accesat, prezinta o interfata intuitiva, iar acest lucru il face sa fie utilizat cu usurinta. Fiind Cash & Carry, avem un volum de date foarte mare si cu WinMENTOR Enterprise am economisit mult timp in studierea si generarea rapoartelor lunare si anuale. Un alt punct forte al soft-ului este atat gestionarea drepturilor utilizatorilor, cat si monitorizarea acestora, putand afla in orice moment informatii cu privire la adaugarea sau modificarea documentelor.
Incepand cu automatizarea receptiilor cu ajutorul terminalelor mobile ale caror date se importa in sistem, continuand cu emiterea automata din sistem a cardurilor pentru clienti, legatura cu dispozitive mobile exterioare precum casele de marcat, cititoare de coduri de bare precum si sisteme integrate TouchScreen si finalizand cu vanzare efectiva, gestiunea fiind actualizata in timp real, putem spune ca WinMENTOR Enterprise este un soft complet pentru magazine medii si mari."

Laurentiu Moldoveanu - Administrator

 

Argo Property Management – management spatii comerciale

"Compania noastra foloseste WinMENTOR din 2006 si, mai apoi, WinMENTOR Enterprise de la sfarsitul anului 2012. In toata aceasta perioada am avut suportul unei echipe tinere si profesioniste. A fost cea mai buna alegere deoarece ei au oferit raspunsurile cele mai bune la problemele noastre, oferind solutii eficiente."

Adi Florescu - Contabil Sef

 

Waldmessner Invest – import si distributie produse electrocasnice

"Felicitari atat pentru promovarea si sustinerea softului WinMENTOR Enterprise, Waldmessner Invest ramanand astfel fidel acestui soft de mai bine de 10 ani, cat si echipei IV Software pentru initiativa si profesionalismul de care da dovada, pentru promptitudinea raspunsurilor si solutiilor gasite ori de cate ori avem nevoie."

Alina Nutescu - Financial Manager